Autokoululle
Oppilaalle

 

 

Tarjoamme autokouluille, liikenneopettajille, sekä muulle henkilöstölle työkalut tehostamaan liiketoimintaa.

Katso alta lista kaikista ominaisuuksista!

OMINAISUUDET

Autokoulun yrittäjänä näet nopealla vilkaisulla myynnin ja oppilasmäärien kehittymisen.

Helpokäyttöisen kalenterin avulla hallitset laajojakin kokonaisuuksia. Suodattimilla voit näyttää tapahtumia käyttäjän, ajoneuvon tai toimipaikan mukaan.

Drimassa on käytössä Checkout verkkomaksupalvelu, jonka kautta oppilas voi helposti valita maksutavan lukuisista vaihtoehdoista. Maksutapoja ovat mm. pankkipainikkeet, mobiilimaksutavat, luottokorttipainikkeet, sekä lasku- ja osamaksupalvelut.

Kurssien luominen on vaivatonta ja niihin voi liittää erilaisia hintapaketteja.

Kaikki oppilaan tiedot samassa paikassa. Näet kurssin suoritustilanteen, laskut ja tehtävät. Oppilaaseen voi ottaa helposti yhteyttä suoraan oppilaan sivulta.

Drimassa oppilaalle voi luoda erilaisia tehtävälistoja, joiden avulla oppilaan on helppo edetä kurssin suorittamisessa. Tehtävälistoista on mahdollista tehdä erilaisia malleja, jotka näytetään kaikilla oppilailla ja lisäksi voit luoda yksilöllisiä tehtäviä kunkin oppilaan tarpeisiin.

Resursseissa voit hallinnoida esimerkiksi työntekijöitä, ajoneuvoja, sekä toimipaikkoja.

Voit määritellä automaattisia viestejä eri tilanteisiin. Jokaisesta ajanvarauksesta voidaan esimerkiksi lähettää oppilaalle tekstiviesti ja sähköposti, jolloin todennäköisyydet peruuttamattomalle ajotunnille ovat huomattavasti pienemmät.

Ota yhteyttä

info@drima.fi

Tino Kalliola
0400 646 689

Miro Kalliola
040 586 4588